Munten verpanden

Verpand u gouden of zilveren munten in Eindhoven?

Uw gouden munten verzameling tijdelijk verpanden?
Soms kan het gebeuren dat alles tegen zit. U heeft tijdelijk wat geld nodig en u bent nog in het bezit van gouden munten. Deze wilt u liever niet verkopen. Verpanden van uw gouden munten is dan de oplossing. U heeft tijdelijk contant geld en u hoeft uw gouden munten niet direct te verkopen. Uw verzameling gouden munten wordt onderpand voor een tijdelijke lening. Pandhuis-Eindhoven heeft vele jaren ervaring in het taxeren van onder andere gouden munten. U bent bij ons aan het juiste adres. Onze taxateur zal uw munten taxeren en bepalen wat u tijdelijk kunt lenen. De beleningswaarde van uw gouden munten wordt samen met u vastgesteld.

Gouden Tientjes of vijfjes verpanden?
Gouden Tientjes en Vijfjes zijn gouden munten die veel in Nederland voor komen. Sommige jaartallen hebben extra waarde. Dit heeft natuurlijk invloed op uw beleenwaarde. Gouden Tientjes of Vijfjes zijn ideaal om te verpanden.

Gouden Ounce munten verpanden?
Gouden munten zoals de Krugerrand of Maple Leaf zijn ook geschikt voor het tijdelijk lenen van geld. De waarde van deze Troy ounce (OZ) munten is in de laatste jaren fors gestegen. U kunt uw voordeel doen om deze munten tijdelijk als onderpand te gebruiken. Het kan ook zijn dat uw munten minder waard zijn geworden en deze niet direct wilt verkopen. De waarde van Troy ounce munten hangt af van de goudkoers op het moment van afsluiten van uw verpanding. Verpanden van uw 1 ounce munten betekent direct geld en geen verplichting deze te verkopen. Uiteraard behoort dit wel tot de mogelijkheden.

Verpanden van zilveren munten.
U kunt naast Gouden ounce munten ook zilveren 1 ounce munten verpanden. Maple leafs, Eagles en Philharmonikers zijn de meest voorkomende munten. Deze munten heeft u misschien aangekocht als belegging of uit een erfenis verkregen. Verkopen is voor u geen goede optie. Pandhuis-Eindhoven kan u tijdelijk geld aanbieden met uw munten als onderpand. Geen verkoop nodig maar wel snel contant geld.

Heeft u vragen over het verpanden van uw munten? Bezoek ons Pandhuis in Eindhoven en vraag naar de mogelijkheden.